Sig farvel til din eksamensangst

Det er eksamenstid. Du frygter det grønne bord. Censor.

Hele eksamensoplevelsen skal bare overståes.

Eksamensangst giver:

svedige håndflader
hjertebanken
nervøsistet

Du bliver utilpas, får det dårligt og har mest lyst til at gemme dig i et musehul, når eksamensangsten dukker op.

Lyder det bekendt?

Du er langt fra alene. Rigtigt mange kender fornemmelsen af ubehag, når de står overfor en vigtig eksamen. De kender også den fornemmelse af uligevægt, som eksamensangst giver.

Du får en følelse af at være bange, og du blokerer fuldstændig for al fornuft. Eksamensangst kan faktisk godt sammenlignes med, at en computer går ned, fryser eller bliver låst fast. Den skal så og sige “genstartes”. Og det kan du også blive.

Hvorfor bliver du bange for eksamen?
Alle dine tanker er styret af underbevidstheden. Den styrer 95% af ALT, hvad der foregår i din krop, og den handler for at beskytte dig! Følelser er kroppens reaktion på vores tanker, så følelsen af eksamensangst  er i virkeligheden den måde, din underbevidsthed passer på dig på.

Underbevidstheden sender signaler ud i din krops celler, med besked om at nu sker der noget farligt, som du må reagere på.

Når vi går på gaden og skal passe på trafikken, er det smart. Men når vi bliver eksamensangste, er advarslen uhensigtsmæssigt og gør ikke noget godt for dig. Du kommer ud af balance og får det ubehageligt – og det er sjældent den følelse giver et godt eksamensresultat.

Du skal genstartes og sige farvel til eksamensangsten
Ligesom computeren skal genstartes, hvis den er låst fast, skal du også.

Og der findes en helt enkel metode, der kan fjerne din eksamensangst meget hurtigt. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men resultaterne er meget imponerende og klienterne er begejstrerede.

Metoden kaldes EFT (Emotional Freedom Technique). Og den består af, at enten du eller jeg ”tapper” let med fingrene på bestemte punkter i dit ansigt og på kroppen. Samtidig skal du koncentrerer dig om det, der er problemet. Altså din eksamensangst. EFT gør dig fri af den måde, dine følelser styrer dine oplevelser – når du eksempelvis oplever eksamensangst.

Virker EFT mod eksamensangst?
Hvorfor skal du så lige vælge EFT til at blive fri for din eksamensangst?

Det skal du, fordi det virker i rigtigt mange tilfælde. Samtidig er det effektivt til selvhjælp. Jeg har ikke selv lidt af eksamensangst, men til gengæld har jeg haft højdeskræk i mange år. Den sagde jeg farvel til på under en halv time!

TØR du udfordre din eksamensangst med EFT?

Når du får behandlet din eksamensangst hos mig i Herlev, foregår det helt individuelt. Der er 100 pct. fokus på dig og dine udfordringer, og det vil tage normalt en til to gange at kurere din frygt for eksamen.

Efter sessionen kan du arbejde videre derhjemme, så du forstærker den positive reaktion. Du vil opleve, at du ikke længere er bange for eksamen, og du vil helt roligt kunne gå op og med stor sandsynlighed få en bedre karakter end tidligere.

Prisen er 750 kr. pr. session, hvis du er på SU kan du få rabat.

Vil du have en god eksamensoplevelse?
Kontakt mig allerede i dag og hør nærmere på tlf. 60 60 43 13 efter kl. 16.00.
Det er helt uforpligtende.