Kurser

Slip af med din sukkerafhængighed

Har du en meget sød tand og vil du gerne forandre dit forhold til sukker?

Så tilbyder EFT-kompagniet løbende kurser med fokus på at fjerne sukkerafhængighed.

Sukker er på mange måder lige så afhængighedsskabende som alkohol og stoffer, og det kan derfor være rigtig svært at komme af med sin afhængighed.

Sukkerafhængighed kan skabe alverdens problemer for kroppen. Her blot et par stykker: Overvægt, dårligt immunforsvar, depression, rastløshed og meget meget mere.

Vi vil som udgangspunkt arbejde med energipsykologiske teknikker som Emotional Freedom Technique – EFT, Matrix Reimprinting og TAT, som alle er fantastiske teknikker og super redskaber – også til selvhjælp.

Med hjælp fra disse teknikker, vil vi bl.a. arbejde med afhængigheden på celleniveau, de tanker og følelser der måtte være og de specifikke ting vi er afhængige af, fx sodavand, kager, slik mm.

Her er hvad en tidligere deltager skriver:

Jeg er en 46 årig mand, som har deltaget i Annette’s EFT sukkerafvænnings forløb på 6 uger. Det har givet et super resultat. Allerede første gang blev jeg tappet og det holder endnu. Jeg har fået et afslappet forhold til sukker (læs slik).

Jeg vil klart anbefale Annette, som et kompetent menneske og behandler. Hun har god kontakt til sin klient, har hjertet med og der er også en fin humor i hendes behandling. Jeg deltager gerne i et andet forløb og kan kun anbefale på det varmeste.”

Hvis du er interesseret, eller kender nogen der er, så send mig gerne en besked til min mailadresse: annette@eft-kompagniet.dk. Du kan også kontakte mig ved at ringe eller sende SMS på: 60604313.

Prisen for et endags kursus er 1000 kr. Hold øje med early bird priser! – Der er mulighed for en opfølgning på dagen, som typisk vil ligge 4-6 uger efter kurset og vare en halv dag. Prisen er 400 kr.

Der vil blive serveret kaffe og the mm.

Det vil foregå på Romancevej 10 i kælderen, tæt på Herlev station.

Jeg kommer gerne hjem til dig privat og holder kurset ved min fem deltagere – ring og hør nærmere på tlf.: 60604313

Tilmelding kan ske her 

Betaling kan ske kontant (tilmelding er bindende), via MobilePay på tlf.: 60604313 eller til min konto: 6514 – 3050603058