Gammel forside

Vil du gerne have et bedre, lykkeligere og mere harmonisk liv?

Vil du gerne smile mere – og mærke glæden hver eneste dag?

Vil du gerne sige farvel til stress, fobier, depression, angst, sorg – og bytte det hele ud med indsigt og overskud?

Vil du gerne af med gamle traumer, som stadig styrer din tilværelse og betyder, at du reagerer uhensigtsmæssigt  – og i stedet møde verden med indre ro og balance?

Så lad mig hjælpe dig, som jeg har hjulpet mange, mange andre – med alt lige fra eksamensangst til afhængighed af sukker.

Mit navn er Annette Nielsen, jeg er certificeret terapeut i EFT (Advanced), Matrix Reimprinting, samt Access Consciousness Bars.

Teknikkerne er simple, effektive energipsykologiske teknikker, som alle tager udgangspunkt i akupunktur.

Og frem for alt er der her tale om teknikker, som arbejder i dybden og sikrer vedvarende resultater, så problemerne sjældent vender tilbage.

Ud  over én-til-én sessioner tilbyder jeg også både workshops og arbejde i små grupper hvor jeg underviser i disse effektive, nærmest magiske, teknikker.

En enkelt session koster 750 kroner, men jeg tilbyder også en pakkeløsning, hvor du betaler for fire sessioner og får den femte til halv pris.

Har du lyst til at opleve hvordan jeg arbejder, kan du booke en halv times gratis session – eller du kan deltage i en ‘EFT-cafe’, hvor emnerne er forskellige fra gang til gang. Det koster 100 kroner at deltage.

Kontakt mig på telefon 60604313 eller mail til mig på annette@eft-kompagniet.dk, og lad os tage en uforpligtende samtale om, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig til et bedre liv og en mere harmonisk hverdag.

Jeg glæder mig meget til at møde dig – og hjælpe dig.

De kærligste hilsner

Annette Nielsen