Det siger mine klienter!

Her er et lille uddrag af, hvad mine klienter har meldt tilbage på behandlingerne:

Jeg har haft fornøjelsen af at være til flere EFT / MATRIX behandlinger hos Annette.
Hver gang er jeg gået hjem med nye indsigter under armen og en forløsende følelse i min krop.
Annette har en særlig evne til at skabe et rum af tryghed og rummelighed. Jeg har følt mig tryg fra vores første møde.
Alle følelser er velkomne – lige fra tårer til grin. Jeg kan i den grad anbefale en rejse – i dit indre – med Annette ved din side. Annette udstråler kærlighed, nærvær og overblik.

————————————————————–

I Annette får du en meget empatisk og kompetent terapeut. Hun kan forløse og heale dig, fordi hun skaber trygge omgivelser, og møder dig med stor livsindsigt og omsorgsfuldhed. Hos Annette kan du være tryg, og føle dig hjemme, fordi hun selv har gået vejen. Jeg kan kun på det varmeste anbefale Annette.

——————————————————-

Allerede da Annette rørte ved mig mærkede jeg hendes healende energi, og min krop slappede af. Hun er meget tillidsvækkende og omsorgsfuld.
Ved at blive tappet på de forskellige punkter oplevede jeg hurtigt en forløsning og lettelse af mine symptomer.
De følelsesmæssige symptomer flyttede rundt i min krop for tilsidst at forsvinde og kun en dejlig følelse af forståelse af situationens opståen og forløsning var tilbage.
Ved Matrix Reimprinting oplevede jeg hvordan du rent faktisk kan omskrive din barndom, og dermed genskabe dit liv og få det liv og den fortid du altid har ønsket dig.

—————————————————-

At være i et behandlingsforløb med Annette har været en positiv og transformerende oplevelse. Jeg er blevet mødt med varme, medfølelse og en oprigtig oplevelse af støtte. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.

—————————————————-

I min proces med at blive certificeret TAT terapeut laver jeg nu sessioner med klienter…… her er hvad en meldte tilbage:

“Hvorfor mødte jeg ikke Annette for 30 år siden? Så havde mit liv været helt anderledes.

Jeg er en mand i halvtredserne. Jeg er vokset op i en følelsesmæssig ustabil familie. Basal tryghed var en by i Rusland og selvværd og indre ro var luftige begreber som jeg havde svært ved at forstå …..og som måske kunne findes i sindets Ydre Mongoli!

Jeg mødte derfor hos Annette med ca. 20 års erfaringer med forskellige terapier og terapeuter. Vist havde de hjulpet, men den indre ro, det naturlige selvværd og den indre tryghed til at kunne finde min motivation, arbejde målrettet og disciplineret på mine egne mål, var stadig noget der lå ude i horisonten. Det at ”sælge mig selv i den sociale verden” var stadig skræmmende. At stå op om morgenen for at søge arbejde, skrive ansøgninger, ringe op til vildt fremmede folk udløste som regel flere overspringshandlinger end konstruktive aktiviteter.

Efter blot én gang med TAT (Tapas Accupressure Technique), oplever jeg nu, umiddelbart efter sessionen, en helt ny indre ro og afslappethed. Jeg føler nu en tillid til at ting ER sat i værk i mit indre og en helt ny mangel på bekymring.

Så jeg går fra Annette en gladere, lettere og mere indre-rolig mand. Blot med spørgsmålet….. ”Hvorfor mødte jeg ikke dig for 30 år siden?”

_______________________________________________________

“I LOVE Matrix Reimprinting. Thank you Annette Nielsen for the fabulous session yesterday. I did some long over due grieving about one of the most painful familial rejections I have ever felt, but didn’t allow myself to feel it and move through it. At the time I felt I had neither the time nor the space to grieve. (I was so busy lurching from and attempting to react to one health crisis after another with my Dad and needed to keep myself “together” in order to do so). Now I have a new, WAY more supportive reimprinted story to tell to myself, more forgiveness in my heart and head, and I am so grateful.”


Afstande har ingen betydning for virkningen af EFT og Matrix Reimprinting. Her er hvad en ung indisk mand meldte tilbage efter EN session via Skype:

“BIG Thank you! And lots of love from India. Its really Heartening to work on trauma in such a safe gentle way.
I Felt a shift in my heart and it seems i can deal with confrontational situations better now. Experiencing MR and Eft , I felt the process of giving voice to inner child to be liberating one.

You bring experience, expertise and intuition to challenge or issue at hand.  One can be rest assured, one is in safe hands as you guide one through his healing and integration..can be a magical experience.

God bless you,you have gift to share with so many ..people will be grateful and delighted to experience core and profound shift’s in such an easy way.

I see abundant blessings from so many coming your way ”

______________________________________________________

Kære Annette
“Det gik rigtig godt til min eksamen i fredags, jeg fik et 12 tal. Men det synes jeg ikke er det vigtigste. Normalt er jeg meget nervøs dagene op til, men jeg havde det bare rigtig godt. Jeg følte ikke noget pres, eller noget ubehag, jeg var bare ovenpå og glad. Tusind tak for din hjælp. Normalt har jeg svært ved at tro på sådanne alternative behandlinger – men noget har altså virket, så tusind tak.”
22 årig med eksamensangst

________________________________________________________

Kære Annette
“Sessionen hos dig var så vigtig og berigende for mig og jeg fik nogle dybe og smukke indsigter, som jeg har med mig hver dag :o)
Dit nærvær og din humor var af stor betydning i den proces, så tak for det.”
Isabella, 44 år & psykoterapeut

________________________________________________________

“Har aldrig følt mig så meget i kontrol, som efter at jeg slap kontrollen over alle de ting, som jeg ikke har indflydelse på. Samtidig føler jeg mig for første gang i mange år berettiget til at tage min plads i verden, fordi jeg er det værd! AF HJERTET TAK Annette!”
Karina, 38 år

________________________________________________________

“Jeg er en 46 årig mand, som har deltaget i Annette’s EFT-sukkerafvænnings forløb på 6 uger. Det har givet et super resultat. Allerede første gang blev jeg tappet og det holder endnu. Jeg har fået et afslappet forhold til sukker (læs slik).
Jeg vil klart anbefale Annette, som et kompetent menneske og behandler. Hun har god kontakt til sin klient, har hjertet med og der er også en fin humor i hendes behandling. Jeg deltager gerne i et andet forløb og kan kun anbefale på det varmeste.”

________________________________________________________

“Annette har med sit varme hjerte og en stor portion EFT hjulpet mig ind på en ny kurs i mit liv:) Indtil jeg mødte hende var mit liv kørt fast på et sidespor. En årrække på antidepressiver og en lang række samtaler med psykologer og psykiatere – ændrede ikke på at jeg følte mig uforbedrelig. Men hos Annette og med EFT oplevede jeg hvordan håbet spirede i mit hjerte. Jeg har idag gjort op med min “gamle” livførsel og er ved at finde en ny og bedre vej og hvad der før virkede helt umuligt er ikke så fjernt for mig nu. Med en ny ven og nogle uvurderlige værktøjer til at støtte mig op ad kommer man langt. En tak – og de allervarmeste anbefalinger skal hun have herfra.”
Ung mand
________________________________________________________
“Jeg lider af cancer i leveren og er i kemoterapi behandling. Det har rigtig mange bivirkninger, både fysisk og psykisk.
Jeg hørte om EFT gennem venner og fik anbefalet Annette.
Det skulle vise sig at være en meget positiv oplevelse. Allerede efter første behandling fik mit humør et markant løft og mine fysiske bivirkninger er blevet meget mindre generende.
Jeg kan varmt anbefale andre at prøve denne behandling.
Tak til Annette -“
Kærlig hilsen Pauel Pedersen.

________________________________________________________

”Jeg kender Annette som en seriøs person, der rummer stor menneskelig indføling og har et stort, dejligt hjerte. Kombinationen af Annette og EFT forekommer som en fantastisk cocktail!”

Marianne Camille Tiffanie Kirkskov
speciallæge, healer
Stjernebroen Lægecenter  www.stjernebroen.dk

________________________________________________________

“I have known Annette for more than 5 years now. Her warm,kind and empathic nature makes of her a gifted EFT-therapist.
The sessions I have had with her have undoubtedly been an essential part of my own healing journey and therefore I can highly recommend her.
She is a true jewel.”

Vivian Hauck
Medical doctor

________________________________________________________

“Hvad stiller man op med en barndom, hvor minderne om svigt og pessimisme er altoverskyggende? En død forælder, der stadig dominerer ens tankebaner fra graven? Et ikke-eksisterende kærlighedsliv, uden at man kender årsagen, når man bare ønsker at blive elsket? En generel vrede og irritation vendt mod verden, som man ved, er uhensigtsmæssig, og som man er flov over og ked af? Et tidligere familiemedlem, der har ført én bag lyset og fylder ens tanker og tager ens energi? En ubegrundet frygt, der dominerer?

Efter knapt 20 år med alle klassikerne – over ungdomsrådgivning og psykologi, psykiatri, gruppeterapi og psykologsamtaler – fandt jeg svaret. Og det er ganske enkelt EFT! Tre bogstaver, der har sejret, hvor alt andet fejlede.

Efter blot tre måneder, hvor jeg vel at mærke virkelig inderligt ønskede at ændre mit liv, blev mit liv et andet. Et liv, som jeg havde lyst til at have. Et liv, som jeg før ville have misundt andre. Med et smil på læben og en følelse af, at jeg gemte på en umanérlig værdifuld hemmelighed; Emotional Freedom Techniques – EFT.

Metoden kan virke meget alternativ og sikkert grænseoverskridende for nogen. Men hold sindet åbent. Annette er den bedste terapeut og dermed også støtte, coach, omsorgsgiver, sjælesørger, ‘mor’ og veninde i én. Et veritabelt menneskeligt kinderæg i bedste forstand! Jeg har ganske enkelt fået et andet liv. Det liv, som jeg burde være startet på for 20 år siden. Min taknemmelighed kan ikke udtrykkes med ord!”
Kvinde 36 år

_______________________________________________________

“Umiddelbart kan EFT virke noget uhåndgribeligt, men Annette formår at gøre EFT både konkret og brugbart.
I mit eget tilfælde har jeg bedst kunne mærke virkningen af EFT ved mindre afgrænset udfordringer.”
Mand 34 år

______________________________________________________

“Jeg forstår ikke EFT, men det virker…….:-)”
Kvinde med eksamensangst